Firma noastra de contabilitate va ofera servicii de contabilitate, servicii de salarizare si de personal, servicii de audit, servicii de consultanta fiscala, servicii de consultanta in afaceri, servicii de consultanta pentru obtinerea de fonduri nerambursabile, fiind membra a Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Detinem capital integral romanesc si avem ca obiect de activitate “Activitati de contabilitate, audit financiar si consultanta in domeniul fiscal ” – cod CAEN 6920.

Echipa noastra de specialisti este atent condusa si indrumata de Matei Gabriel Anton – Managing Partner, acesta detinand o experienta profesionala relevanta, fiind membru al Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si membru al Camerei Consultantilor Fiscali (CCF).

Misiunea noastra Avem ca misiune construirea unor afaceri performante si de succes, cladite pe un mediu sanatos, puternic si durabil. Dorim sa contribuim la cresterea succesului si a performantei afacerilor clientilor nostri, precum si la cresterea predictibilitatii si a stabilitatii indicatorilor financiari cheie ai afacerii dumneavoastra.

Viziunea nostra de afaceri Dorim sa devenim si sa ne mentinem lideri in randul companiilor romanesti de contabilitate, prin incheierea unor parteneriate stabile cu clientii nostri, mentinute atat prin grija cu care tratam fiecare client si prin serviciile individualizate oferite, cat si prin scopul serviciilor noastre, acela de a-i sprijini pe clientii nostri in a construi afaceri performante, dezvoltate intr-un mediu sanatos. Vrem sa dezvoltam Avecont astfel incat sa constituie un standard al excelentei la nivelul intregii piete romanesti de servicii de contabilitate, servicii de salarizare si de personal, servicii de audit, servicii de consultanta fiscala, servicii de consultanta in afaceri, servicii de consultanta pentru obtinerea defonduri nerambursabile.

Valorile noastre:

  • construim si mentinem relatii stabile si profitabile cu clientii si partenerii nostri;
  • avem contact permanent cu problemele clientilor nostri, probleme pe care le anticipam si le rezolvam cu promptitudine;
  • suntem profesionisti, competenti si onesti, si punem pasiune in profesia noastra;
  • oferim intotdeuna numai servicii de calitate. Cu ajutorul specialistilor nostri veti beneficia de servicii de contabilitate, servicii de salarizare si de personal, servicii de audit, servicii de consultanta fiscala, servicii de consultanta in afaceri, servicii de consultanta pentru obtinerea de fonduri nerambursabile, la un standard inalt de performanta si profesionalism;
  • ne focusam intotdeauna pe finalitatea serviciilor noastre, astfel incat sa garatam, sa sustinem si sa crestem succesul si performanta afacerilor dumneavoastra;
  • la noi toate problemele dumneavoastra gasesc intotdeauna rezolvare;
  • prin echipa noastra de specialisti, intelegem mecanismele pietei si anticipam trendurile acesteia.